Dit zijn de actuele nieuwsberichten van de gemeente. Oudere nieuwsberichten vindt u in het archief van de website(externe link).

 • Wat is uw ervaring met de doorfietsroute Amersfoort - Bunschoten?

  Samen met de gemeenten Bunschoten en Amersfoort werkt de provincie Utrecht de doorfietsroute van Amersfoort naar Bunschoten uit. Wat is uw ervaring met deze fietsroute? Laat het weten door de enquête in te vullen.

 • Sporttoppers gemeente Bunschoten gehuldigd

  Maandagavond 19 september vond de huldiging van de sportkampioenen uit de gemeente Bunschoten plaats. De afgelopen periode zijn er knappe prestaties geleverd en er zijn dan ook een hoop kampioenen gehuldigd!

 • Meld je aan bij HackShield en word Cyber Agent

  Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en woon je in de gemeente Bunschoten? Meld je dan aan bij HackShield en word Cyber Agent. Door het spelen van deze videogame leer je hoe je jezelf, je vader, moeder, opa en oma beschermt tegen gevaar op het internet.

 • Bisschopsweg en Eembrug langere tijd afgesloten door groot onderhoud

  Van 14 september tot en met 18 oktober 2022 vindt er, in opdracht van de provincie Utrecht, groot onderhoud plaats aan een gedeelte van de Bisschopsweg (N414) in Baarn en de brug over de Eem (Eembrug) in Eemnes. Tijdens deze periode is de Bisschopsweg afgesloten van de Eemdijk tot aan de kruising met de Geerenweg. Op 17 september en op 18 oktober is de Bisschopsweg afgesloten van de Kronkels tot aan de kruising met de Geerenweg.

 • Militaire oefening

  Van maandag 12 tot en met woensdag 14 september a.s. wordt er een militaire oefening gehouden die zich afspeelt op het militaire oefenterrein bij Amersfoort en in het gebied tussen Huizen, Ermelo, Ede en De Bilt in de provincies Utrecht, Gooi en Vechtstreek en Gelderland.

 • Start onderzoek naar impact corona op gezondheid volwassenen en ouderen

  Hoe gaat het met de inwoners van GGD regio Utrecht na 2,5 jaar corona? De coronacrisis heeft ieders leven beïnvloed. GGD regio Utrecht brengt daarom met een extra meting de gevolgen van de coronaperiode op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van inwoners van 18 jaar en ouder in kaart. Dit doet de GGD in samenwerking met het RIVM, het CBS en de andere GGD’en.

 • Gemeenteprijs 2022: Het verschil maken

  Eens in de drie jaar wordt de Gemeenteprijs uitgereikt aan een inwoner, organisatie of instelling die een actieve bijdrage levert aan de samenleving van Bunschoten. Door het coronavirus, en de vele uitgestelde of geannuleerde activiteiten, is vorig jaar besloten de uitreiking een jaar op te schuiven.

 • Gemeente en ROVA voeren bewonersonderzoek uit

  De gemeente Bunschoten en ROVA voeren een bewonersonderzoek uit. Met het bewonersonderzoek wordt de tevredenheid van inwoners over de dienstverlening rondom de inzameling van afval en grondstoffen door ROVA gemeten.

 • Nieuw coalitieakkoord gepresenteerd en ondertekend

  Onder het motto "Bouwen aan de toekomst!" slaan CAP, CDA en VVD de handen ineen voor een nieuwe coalitie in de gemeente Bunschoten. Vanmiddag is het coalitieakkoord voor de komende vier jaar gepresenteerd en ondertekend in de raadzaal van het gemeentehuis.

RSS feed