De gemeente Bunschoten hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. Daarom heeft de gemeente Bunschoten deze toegankelijkheidsverklaring opgesteld. Onderstaande verklaring heeft betrekking op de website www.bunschoten.nl. Deze verklaring is bijgewerkt op 23 september 2019.

Onderzoek naar toegankelijkheid

De gemeente Bunschoten heeft in de eerste periode van 2019 een nieuwe website laten bouwen.  Bij de bouw van deze site is de input van experts op het gebied van toegankelijkheid meegenomen. Op dit moment wordt er een onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van de website. Naar aanleiding van dit onderzoek wordt geïnventariseerd welke verbeterpunten er zijn en worden er vervolgacties uitgezet. Deze toegankelijkheidsverklaring wordt aangepast als dit nodig is naar aanleiding van de vervolgacties. 

PDF-bestanden

Niet alle PDF-bestanden op onze website zijn op dit moment volledig toegankelijk. De PDF-bestanden op de website worden onderzocht en aangepast op toegankelijkheid. Daarnaast wordt bekeken hoe het aantal PDF’s op onze website verminderd kan worden. Als u een PDF tegenkomt die niet toegankelijk is, dan kunt een toegankelijke versie opvragen via tel. 033-299 1411 of via het contactformulier

Heeft deze informatie u geholpen?