Wilt u weten hoe uw huis ervoor staat op energiegebied en welke maatregelen u kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken? Kijk dan een kijkje op de website van Energie in Bunschoten. Heeft u vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken? Dan kunt u terecht bij het Duurzaam Bouwloket.

Uw huis is één van de waardevolste dingen in uw leven. Maar is uw huis ook op uw toekomst voorbereid? Houdt uw huis de warmte binnen? Is het comfortabel en gezond? Kunt u er ook blijven wonen als u ouder wordt? Als woningeigenaar is het goed stil te staan bij deze vragen. Want eens in de zoveel tijd is ieder huis toe aan een onderhoudsbeurt. U kunt wachten tot het dak lekt, maar u kunt ook eerder in beweging komen. En dit is een goed moment om dat te doen. Want meer dan ooit zijn er mogelijkheden om uw huis klaar te maken voor de toekomst. Het nieuwe wonen is wonen in een comfortabel en gezond huis met een lage energierekening, liefst ‘nul-op-de-meter’. En wonen in een huis waar u ook later kunt blijven wonen. Het Energieloket van de gemeente Bunschoten helpt u graag!

Energiebesparende maatregelen financieren

Wilt u energiebesparende maatregelen nemen of gaat u verbouwen? Als u eigenaar van een particuliere woning bent, kunt u een duurzaamheidslening aanvragen om maatregelen als zonnepanelen en isolatie te financieren. Wilt u als vereniging energiebesparende maatregelen nemen? Dan kan de stimuleringslening worden gebruikt om maatregelen als LED-verlichting en zonnepanelen te financieren.

Vraag een duurzaamheids- of stimuleringslening aan

Heeft deze informatie u geholpen?