De gemeente Bunschoten slaat de handen ineen met ondernemers, vastgoedeigenaren, inwoners en andere partners om te werken aan een leefbaar centrum. Het centrum van Spakenburg moet dé plek zijn waar mensen samenkomen, winkelen en genieten van alles wat Spakenburg te bieden heeft. Om dit nog verder te versterken, werken we aan de actualisatie van de centrumvisie. Hierin staat hoe we de komende jaren het centrumgebied willen verbeteren. U heeft een belangrijke stem in dit proces!

We willen graag weten wat u vindt van het centrum van Spakenburg. Wat vindt u goed en moet zeker behouden blijven? En wat mist u of wat moet er verbeterd worden? Om antwoord te krijgen op deze en meer vragen hebben we een korte enquête gemaakt waarin u uw ideeën en mening kunt delen. Uw input is ontzettend waardevol en helpt om plannen te maken voor de toekomst.

Actielijst opstellen

De ideeën en meningen die uit de enquête naar voren komen gebruiken we om een actielijst op te stellen. Op die lijst komen concrete stappen om het centrum te verbeteren en te laten groeien. Denkt u mee over de toekomst van ons centrum? Vul de enquête in! Invullen kost ongeveer 5 minuten en kan tot 21 oktober. 

Geef uw mening over het centrum (externe link)