Maandagavond 18 september is het weer zover: de huldiging van onze lokale sportkampioenen door het gemeentebestuur. Komt er bij uw vereniging een team of individuele sporter in aanmerking om in het zonnetje te worden gezet? Lever dan voor maandag 7 augustus informatie aan over het team dat of de persoon die kampioen is geworden.

Naast de namen van de kampioenen horen we ook graag op welk onderdeel het kampioenschap is behaald en wanneer. Daarnaast vragen wij u om de namen van de coaches en/of trainers te vermelden.

Kampioenen

Voor teamsporten geldt dat alleen het hoogste team van zowel de dames als heren gehuldigd wordt. Voor individuele kampioenen geldt dat zij Nederlands kampioen zijn geworden. Na uw aanmelding ontvangt u in een later stadium het programma voor deze avond. De locatie voor de huldiging wordt later bekendgemaakt. Als er nog wedstrijden zijn waarbij iemand eventueel kampioen kan worden, horen wij dat ook graag.

Beelden

Tijdens de huldiging op 18 september willen we graag beelden laten zien van de kampioenen. U kunt de informatie over de kampioen en bijbehorende foto’s en filmpjes aanleveren bij f.knoppers@bunschoten.nl

Nieuw: bijzondere sportprestaties uitgelicht

Naast de personen die kampioen worden en in aanmerking komen voor de huldiging, worden er ook nog andere geweldige sportprestaties neergezet door inwoners uit onze gemeente. Denk hierbij aan inwoners die in het sportseizoen 2022-2023 mee hebben gedaan aan wedstrijden op Eredivisie-, Europees- of zelfs op wereldniveau, maar hierbij geen kampioen zijn geworden. Een aantal van deze (top)sporters willen we dit jaar een podium geven tijdens de huldiging van de sportkampioenen. Heeft u een bijzondere prestatie op sportgebied geleverd of kent u zo iemand? Laat dit dan voor vrijdag 7 juli weten aan f.knoppers@bunschoten.nl. Uit de aanmeldingen wordt door een jury een aantal inwoners geselecteerd die tijdens de huldiging van de kampioenen in het zonnetje worden gezet en iets mogen vertellen over hun bijzondere prestatie.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de huldiging van de sportkampioenen? Neem dan contact op met Frank Knoppers via 033 - 299 1411 of f.knoppers@bunschoten.nl