Bunschoten is een prachtige en zeer ondernemende gemeente. Vandaag, vrijdag 17 november, is het de Dag van de Ondernemer. Omdat we als gemeente trots zijn op onze hardwerkende ondernemers, willen we hun ook via deze weg bedanken voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen.

Eerder deze maand heeft de gemeente Bunschoten een oproep gedaan aan inwoners om, net als voorgaande jaren, lokale ondernemers te nomineren voor het ondernemerscompliment. De attenties zijn vandaag bij de genomineerde ondernemers bezorgd. 

Op bezoek

Wethouder Rick Beukers ging op de Dag van de Ondernemer bij 5 genomineerde bedrijven op bezoek om persoonlijk het ondernemerscompliment te overhandigen, te weten de Vitaminebron, Scheepstimmerwerf Nieuwboer, Heinen Administraties, Bisharp en Sterk BV. Tijdens deze bezoeken was er aandacht voor een korte rondleiding, een kopje koffie en een fijn gesprek.

Bedrijfscontactpersoon

Als ondernemer staat u voor uitdagingen, waarbij de gemeente u wellicht kan helpen. Of het nu gaat om huisvesting, vergunningen, lokale initiatieven of iets anders. U kunt hiervoor terecht bij onze bedrijfscontactpersoon. Contact opnemen kan via 033 – 299 1411. Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan gerust contact op. U bent van harte welkom in het gemeentehuis. De koffie staat klaar! We kunnen natuurlijk ook bij u langskomen als dat beter uitkomt.