Bent u op zoek naar ondersteuning, advies of inspiratie over werk, scholing of uw loopbaan? Kom dan naar het Werkcentrum regio Amersfoort! In het werkcentrum kunt u geheel vrijblijvend oriënteren op werk en onderzoeken welke (om)scholingsmogelijkheden en kansen er zijn voor u op de regionale arbeidsmarkt.

In het werkcentrum staat altijd een gids voor u klaar. De gids bespreekt en adviseert u over de mogelijkheden op het gebied van werken, leren en ontwikkelen. De gids bespreekt dit aan de hand van een aantal themawanden. Op de talentenwand kunt u bijvoorbeeld samen met de gids bekijken welke talenten en kwaliteiten u heeft en in welke baan u die kunt inzetten. Met deze talenten kunt u direct een vacature zoeken via de wand met actuele vacatures. Daarnaast zijn er themawanden over ondernemen en de sociale kaart van de regio.

Inloopspreekuren

Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd en zijn er diverse inloopspreekuren waar u meer informatie krijgt over werken in bepaalde branches, u uw sollicitatiegesprek kunt voorbereiden of tips krijgt over uw LinkedIn profiel. Kijk op www.werkcentrumregioamersfoort.nl.

Welkom zonder afspraak

Het werkcentrum is voor iedereen uit de gemeente Bunschoten, Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg, Baarn en Soest. U kunt zonder afspraak het werkcentrum aan de Stadsring 75 in Amersfoort binnenlopen van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.