Door het energiezuiniger maken van de woning daalt niet alleen de energierekening, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. De maatregelen kunnen verder goed zijn voor de waarde van uw woning. De Duurzaamheidslening is een lening tegen gunstige voorwaarden. Het bedrag dat geleend kan worden, bedraagt minimaal €2.500 en maximaal €10.000. De rente die wordt gevraagd, ligt lager dan de rente van de landelijke Energiebespaarlening en staat gedurende de looptijd van de lening vast.

Vraag de Duurzaamheidslening aan

De Duurzaamheidslening loopt via het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn), maar om de lening te kunnen krijgen is gemeentelijke goedkeuring nodig. U kunt een formulier voor het aanvragen van een Duurzaamheidslening opvragen via duurzaamheid@bunschoten.nl of hieronder downloaden. Let op dat u de gevraagde bijlagen meestuurt. De gemeente beoordeelt de aanvraag, waarna u een toe- of afwijzingsbrief ontvangt. De toewijzingsbrief heeft u nodig om via de website van SVn een Duurzaamheidslening aan te vragen. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met SVn via 088 - 253 9400.

Download het aanvraagformulier

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden van de Duurzaamheidslening? Lees dan verder op www.svn.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Silke Ruikes via duurzaamheid@bunschoten.nl of 033 - 299 1411.

Heeft deze informatie u geholpen?