Benieuwd op welke locaties in de gemeente Bunschoten een openbare laadpaal te vinden is? Op de laadkaart van MRA-Elektrisch wordt dit duidelijk. Deze kaart geeft ook de laadlocaties aan die in ontwikkeling zijn. Als uw verzoek is geaccepteerd, zal deze ook verschijnen op de laadkaart. 

Openbare laadpaal aanvragen

Heeft u een elektrische auto, maar geen mogelijkheid om deze op te laden bij uw eigen woning? Dan kunt u bij de gemeente Bunschoten een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. 

Er zijn op dit moment leveringsproblemen voor de publieke laadpalen in onze regio. Total Energies is de concessiehouder voor het leveren en plaatsen van publieke laadpalen in de regio. Door een tekort aan chips en schakelmateriaal kunnen zij op het moment niet aan hun plaatsingsverplichting voldoen. Concreet betekent dit dat Total Energies op dit moment slechts een derde van de palen die nodig zijn kan leveren. Hierdoor zal de wachttijd na het aanvragen van een laadpaal oplopen. Hoeveel deze vertraging zal zijn kunnen we helaas nog niet inschatten. MRA-E heeft dagelijks contact met Total Energies om te werken aan oplossingen.