De energiecoaches uit Bunschoten geven u graag persoonlijk advies over hoe u in uw woning energie én hiermee ook geld kunt besparen. In gemeente Bunschoten zijn vrijwilligers actief die graag hun medebewoners op weg helpen. U kunt een gratis adviesgesprek met een energiecoach inplannen. Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij u thuis. U kunt een adviesgesprek inplannen voor een energiebesparingsadvies of een energiedisplay-advies. 

Vindt u het leuk om bewoners te adviseren over energiebesparing? Meld u dan aan als vrijwillige energiecoach. Als energiecoach geeft u bewoners tips over hoe ze zowel geld als energie kunnen besparen: van eenvoudige maatregelen, zoals het vervangen van gloeilampen door ledlampen, tot grotere maatregelen, als het aanschaffen van zonnepanelen om het huis te verduurzamen.

Energiebesparingsadvies

Na een gesprek met een van de energiecoaches ontvangt u een adviesrapport met hierin concrete tips hoe u energie en hiermee ook geld kunt besparen. Daarnaast ontvangt u van de energiecoach een gratis energiebox met energiebesparende producten vanuit de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022

Vraag een gratis energiebesparingsadvies aan

Energiedisplay-advies

Benieuwd wat de grote energieverbruikers zijn in uw huis? Dat biedt een energiedisplay-advies. U kunt een gratis adviesgesprek met een energiecoach inplannen om een energiedisplay vier weken in bruikleen te hebben. U wordt daarnaast gewezen op de combinatie met de €70,- terug-actie die onder de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022 valt. U kunt namelijk €70,- terugkrijgen bij de aanschaf van zo’n energiedisplay of een ander energiebesparend product. U ontvangt na dit gesprek ook een handleiding met instructies hoe u de energiedisplay in kunt zetten om zo inzicht te krijgen in uw energieverbruik en kansen qua energiebesparing. 

Vraag een gratis energiedisplay-advies aan

Contact opnemen met energiecoach

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur via 033 - 303 98 90. Vragen kunt u ook stellen via het speciaal hiervoor bestemde formulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.  

Stel uw vraag aan een energiecoach

Van links naar recht: klimaatcoach Julia, wethouder Wim de Jong en energiecoach Maas
Van links naar recht: klimaatcoach Julia, wethouder Wim de Jong en energiecoach Maas
Energiecoach Meindert
Energiecoach Meindert brengt energieboxen rond

Heeft deze informatie u geholpen?