De energiecoaches uit Bunschoten geven u graag persoonlijk advies over hoe u in uw woning energie én hiermee ook geld kunt besparen. In gemeente Bunschoten zijn vrijwilligers actief die graag hun medebewoners op weg helpen. U kunt een gratis adviesgesprek met een energiecoach inplannen. Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij u thuis. 

Vindt u het leuk om bewoners te adviseren over energiebesparing en hoe hun woning te verduurzamen? Meld u dan aan als vrijwillige energiecoach

Energieadvies

De energiecoach geeft u tips over hoe u zowel geld als energie kunt besparen. U kunt tips krijgen over eenvoudige maatregelen in huis, zoals hoe beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik en waarop te letten bij de aanschaf van energiezuinige verlichting en apparaten. Ook kunt u tips over grotere energiebesparende maatregelen aan de buitenkant van de woning ontvangen, zoals waar te beginnen met isoleren en waar u op moet letten als u wilt overgaan naar duurzame energie. De energiecoaches kunnen onder meer met een infraroodcamera van de gemeente laten zien waar uw woning warmte verliest. Na een gesprek met een van de energiecoaches ontvangt u concrete tips hoe u energie en hiermee ook geld kunt besparen. U kunt ook infobladen ontvangen met stappenplannen, handige overzichten en verwijzingen naar websites en contactgegevens voor meer informatie.

Vraag een gratis energieadvies aan

Contact opnemen met energiecoach

Heeft u nog vragen? Stel deze dan via het speciaal hiervoor bestemde formulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.  

Stel uw vraag aan een energiecoach

Energiecoaches gemeente Bunschoten
Energiecoaches gemeente Bunschoten

Heeft deze informatie u geholpen?