De energiecoaches uit Bunschoten geven u graag persoonlijk advies over hoe u in uw woning energie én hiermee ook geld kunt besparen. In gemeente Bunschoten zijn vrijwilligers actief die graag hun medebewoners op weg helpen. U kunt een gratis adviesgesprek met een energiecoach inplannen. Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij u thuis. U kunt een adviesgesprek inplannen voor een energiebesparingsadvies of een energiedisplay-advies. 

Energiebesparingsadvies

Na een gesprek met een van de energiecoaches ontvangt u een adviesrapport met hierin concrete tips hoe u energie en hiermee ook geld kunt besparen. Daarnaast ontvangt u van de energiecoach een gratis energiebox met energiebesparende producten vanuit de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022

Vraag een gratis energiebesparingsadvies aan

Energiedisplay-advies

Benieuwd wat de grote energieverbruikers zijn in uw huis? Dat biedt een energiedisplay-advies. U kunt een gratis adviesgesprek met een energiecoach inplannen om een energiedisplay vier weken in bruikleen te hebben. U wordt daarnaast gewezen op de combinatie met de €70,- terug-actie die onder de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022 valt. U kunt namelijk €70,- terugkrijgen bij de aanschaf van zo’n energiedisplay of een ander energiebesparend product. U ontvangt na dit gesprek ook een handleiding met instructies hoe u de energiedisplay in kunt zetten om zo inzicht te krijgen in uw energieverbruik en kansen qua energiebesparing. 

Vraag een gratis energiedisplay-advies aan

Contact opnemen met energiecoach

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch elke woensdagmiddag tussen 13 en 17 uur en vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur via 033 - 303 98 90. Vragen kunt u ook stellen via het speciaal hiervoor bestemde formulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.  

Stel uw vraag aan een energiecoach

 

Heeft deze informatie u geholpen?