Bunschoten is een prachtige en zeer ondernemende gemeente. Vorige week vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. Omdat we als gemeente trots zijn op onze hardwerkende ondernemers, willen we hun ook via deze weg bedanken voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen.

Om vanuit de gemeente aandacht te geven aan de Dag van de Ondernemer heeft wethouder Rick Beukers vier bedrijven bezocht, te weten Tuitel Smart Logistics (Kronkels), Bakkerij ’t Stoepje (Zuidwenk), Bodu Staalbouw (Haarbrug-Noord) en Saled (Haarbrug-Zuid). Tijdens deze bezoeken was er aandacht voor onder meer een rondleiding, zijn er gesprekken gevoerd over de bedrijfsplannen en –ontwikkelingen en was er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Groepsfoto voor het bedrijf

Bedrijfscontactpersonen

Wist u al dat er bij de gemeente 2 bedrijfscontactpersonen in dienst zijn bij wie u terecht kunt met al uw ondernemersvragen? Als ondernemer staat u namelijk voor uitdagingen waarbij de gemeente u wellicht kan helpen. Of het nu gaat om huisvesting, vergunningen, lokale initiatieven of iets anders.

Contact

Onze bedrijfscontactpersonen zijn uw eerste aanspreekpunt bij dit soort vragen. Eén van de contactpersonen is Dennis van der Heijden (Beleidsmedewerker Economische Zaken en eerste contactpersoon). Dennis is bereikbaar via 033 – 299 1521 of d.vanderheijden@bunschoten.nl. Sjaak Nel (Projectmanager en tweede contactpersoon) ondersteunt Dennis hierbij. Hij is te bereiken via 033 – 299 1482 of s.nel@bunschoten.nl.

Koffie?

Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan gerust contact op. U bent van harte welkom in het gemeentehuis. De koffie staat klaar! We kunnen natuurlijk ook bij u langskomen als dat beter uitkomt.