Een student van de opleiding Built Environment van de Hogeschool Utrecht doet momenteel onderzoek naar energiearmoede in de gemeente Bunschoten. Heeft u moeite met het betalen van uw energierekening? Of wilt u het energieverbruik in uw woning terugdringen, maar heeft u daar hulp bij nodig? Vul dan de vragenlijst in en laat weten wat u belangrijk vindt en waar u ondersteuning bij nodig heeft. Met uw input kan de gemeente namelijk nog beter aansluiten bij de behoeften van u als inwoner.

Er zijn twee vragenlijsten: één speciaal voor woningeigenaren en een vragenlijst voor mensen die een woning huren. 

Vragenlijst woningeigenaren over energiearmoede

Vragenlijst huurders over energiearmoede

Waarom meedoen?

Door via de vragenlijst te laten weten wat u belangrijk vindt, kan de gemeente werken aan verbeteringen die passen bij uw behoeften. Met deze vragenlijst wordt ook algemene informatie over energieverbruik verzameld. Dankzij deze informatie wordt een aanpak bedacht om huishoudens in energiearmoede beter te kunnen ondersteunen. Heeft u andere ideeën om energiearmoede aan te pakken? Dan mag u dit ook laten weten in de vragenlijst!

Goed om te weten

In de vragenlijst worden begrippen als ‘energietransitie’ en ‘energiearmoede’ genoemd. Meer uitleg hierover vindt u in onderstaande flyer. U kunt de vragenlijst zowel op de laptop als op uw mobiele telefoon invullen. Het invullen kost ongeveer 5-10 minuten en kan tot uiterlijk 17 mei 2022. Alvast bedankt voor uw tijd!
 

Flyer met uitleg over energietransitie en energiearmoede