Tijdens de Nationale Beweegweek voor ouderen wordt er op woensdag 29 mei van 13.30 tot 16.00 uur een sportdag georganiseerd voor senioren. Sportpark De Vinken is die middag hét stralende middelpunt van verschillende sportieve activiteiten. 

Deze sportdag is bedoeld voor alle inwoners uit Bunschoten van 60 jaar of ouder. Zij zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een middag vol beweging en gezelligheid, waarbij ze onder begeleiding van enthousiaste buurtsportcoaches en vrijwilligers van lokale sportverenigingen diverse sporten kunnen ontdekken.

Voor ieder wat wils

Van het tactische jeu de boules tot het energieke walking voetbal en van het veilige fietsprogramma Doortrappen tot het verkwikkende wandelfit; deze sportdag biedt voor ieder wat wils. Het is een unieke kans om nieuwe activiteiten te proberen (die zijn aangepast aan alle niveaus van fitheid en mobiliteit), sociale contacten te leggen en bovenal te genieten van het plezier van bewegen. Ook lokale zorgaanbieders en welzijnsorganisatie De Boei zullen niet ontbreken.

Aanmelden

Deelnemen is gratis. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te genieten van een hapje en drankje. Voor meer informatie en/of aanmelden (dit is niet verplicht, maar wel fijn) kunt u contact opnemen met jessie.van.de.hoef@nbss.nl of carlo.oudebeek@nbss.nl.