Wij zijn op zoek naar een senior Beleidsadviseur Participatie, Werk & Inkomen voor 18 uur per week voor de periode van een half jaar.

De gemeente Bunschoten is prachtig gelegen in het midden van het land, in de provincie Utrecht. Het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt aan het Eemmeer en de A1 ligt binnen handbereik. Een eigenzinnige gemeente met grote ambities en een frisse kijk op de toekomst. Zowel het bestuur als de medewerkers van de gemeente Bunschoten werken eraan om het wonen en verblijven in Bunschoten prettig te laten zijn en blijven.

Even kennismaken

Om nog sneller en beter aan de behoefte van onze inwoners te voldoen hebben onze medewerkers veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden voor eigen creativiteit in de eigen functie, korte lijnen met collega’s en een grote mate van vertrouwen in elkaar. Wij vragen daarom van onze medewerkers taakvolwassenheid, verantwoordelijkheid, ontwikkelvermogen en lef.

Wat ga je doen?

Je voert regie op het beleidsveld van Participatie en Werk & Inkomen. Je adviseert de bestuurder op strategisch niveau over inhoud, governance en wijze van samenwerken in de verschillende samenwerkingsverbanden. Je werkt daarbij integraal samen met betrokken collega’s en samenwerkingspartners.

Ben jij wie wij zoeken? 

  • Je hebt universitair werk- en denkniveau;
  • Je hebt ruime ervaring als beleidsadviseur op het gebied van Participatie en Werk & Inkomen bij een gemeente;
  • Je bent flexibel, houdt overzicht en beleeft er plezier aan om anderen te adviseren;
  • Je bent verbindend, resultaatgericht en in staat om complexe processen tot een goed einde te brengen;
  • Je bent eerlijk, integer en onafhankelijk;
  • Je beschikt over strategisch vermogen en creativiteit.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van de kennis en ervaring met de vakgebieden bieden wij jou een tijdelijke functie van 18 uur per week voor de periode van een half jaar. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 11 (cao gemeentepersoneel).

Solliciteren

Deze vacature is uitgezet bij meerdere externe bureaus. Heb je interesse in deze functie? Dan kun je tot uiterlijk vrijdag 20 september a.s. je motivatie en cv per mail aanleveren via w.vanleeuwen@bunschoten.nl. Voor vragen over de functie kun je ook terecht bij Wim van Leeuwen via 033 - 299 1510.