De landbouwsector is altijd in beweging en staat ook nu voor verschillende uitdagingen. De provincie Utrecht vindt het daarom essentieel om agrarische ondernemers en erfeigenaren juist nu op onafhankelijke wijze bij te staan en te faciliteren. Iedere agrarische ondernemer en erfeigenaar in de provincie Utrecht krijgt daarom de gelegenheid om zich gesubsidieerd te laten coachen en begeleiden door een onafhankelijke plattelandscoach. Deze plattelandscoach begeleidt u om tot keuzes te komen die u, uw familie en uw bedrijf verder helpen.

Bekijk de mogelijkheden en meld u aan

Gebundelde krachten

De Provincie Utrecht heeft een budget beschikbaar gesteld om in totaal 600 Utrechtse agrarische ondernemers en erfeigenaren te laten coachen en begeleiden door een plattelandscoach. Hiervoor hebben LTO, agrarische collectieven, HAJK, natuur en milieufederatie, waterschappen, Rabobank, alle gemeenten en de provincie Utrecht de krachten gebundeld.
 

Vraagstukken

De coaching en begeleiding kan gaan over bedrijfsmatige en persoonlijke vraagstukken die op u, uw gezin én uw bedrijf betrekking hebben. Welke behoefte u ook hebt, u wordt als Utrechtse agrarische ondernemer en/of erfeigenaar van harte uitgenodigd om gebruik te maken van de plattelandscoaches. 

Onafhankelijke plattelandscoaches

De plattelandscoaches zijn onafhankelijk, kennen de boerenpraktijk, en hebben hart voor de toekomst van het Utrechtse platteland. Ze nemen graag de tijd om met u, samen met eventuele gezinsleden, thuis aan de keukentafel in gesprek te gaan over datgene wat u bezighoudt.
 

Deelname

Na inschrijving ontvangt u een voucher ter waarde van 25 uur aan coaching en begeleiding die 100% gesubsidieerd wordt. U kunt uzelf online aanmelden. Heeft u nog vragen of wilt u  telefonisch aanmelden? Bel dan met 088 – 888 66 33. Na uw aanmelding wordt u gebeld om de behoefte en verwachtingen te bespreken en wordt u in contact gebracht met één van de plattelandscoaches voor een eerste kennismaking.