Of het nu gaat om een vishandelaar met een eenmanszaak of een ondernemer met tientallen medewerkers: de gemeente wil de contacten met het plaatselijke bedrijfsleven zo optimaal mogelijk laten verlopen. Natuurlijk heeft ook Bunschoten te maken met het naleven van procedures en regelgeving. Dat vergt soms (veel) tijd. Hoewel niet altijd begrip kan worden opgebracht voor ambtelijke procedures, probeert de gemeente de ondernemer op een adequate wijze van dienst te zijn.

Iemand die daarin een belangrijke rol kan vervullen is bedrijfscontactfunctionaris Dennis van der Heijden. Hij is het eerste aanspreekpunt voor het bedrijfsleven in de gemeente Bunschoten. Dennis is te bereiken via 033 - 299 1521 of d.vanderheijden@bunschoten.nl.

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg (BBS) is dé belangenbehartiger voor ondernemers binnen de gemeente Bunschoten. Regulier overleg met het college van burgemeester en wethouders, goede contacten met de regionale bedrijvenkringen en betrokkenheid bij het VNO-NCW Eemland zorgen samen voor een daadkrachtig netwerk. Er zijn meer dan 150 bedrijven aangesloten bij de BBS. Daarmee is de BBS een uitstekend platform voor netwerk- en relatiebeheer. 

Naar de website van Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg

Heeft deze informatie u geholpen?