Bedrijfscontactfunctionaris

Of het nu gaat om een vishandelaar met een eenmanszaak of een ondernemer met tientallen medewerkers: de gemeente wil de contacten met het plaatselijke bedrijfsleven zo optimaal mogelijk laten verlopen. Natuurlijk heeft ook Bunschoten te maken met het naleven van procedures en regelgeving. Dat vergt soms (veel) tijd. Hoewel niet altijd begrip kan worden opgebracht voor ambtelijke procedures, probeert de gemeente de ondernemer op een adequate wijze van dienst te zijn. Iemand die daarin een belangrijke rol kan vervullen is bedrijfscontactfunctionaris Dirk Bakker. Hij is het eerste aanspreekpunt voor het bedrijfsleven in de gemeente Bunschoten.

Bedrijfscontactfunctionaris Dirk Bakker

De contactgegevens van Dirk Bakker:

T: 033-299 14 11
E: d.bakker@bunschoten.nl

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg (BBS) is dé belangbehartiger voor ondernemers binnen de gemeente Bunschoten. Regulier overleg met het college van burgemeester en wethouders, goede contacten met de regionale bedrijvenkringen en betrokkenheid bij het VNO-NCW Eemland zorgen tezamen voor een daadkrachtig netwerk. 

Vandaag de dag zijn meer dan 150 bedrijven aangesloten bij de BBS en is daarmee een uitstekend platform voor netwerk en relatiebeheer. 

Naar de website van Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg.

Heeft deze informatie u geholpen?