Werk in de openbare ruimte

Home > Inwoners > Werk in de openbare ruimte

Werk in de openbare ruimte

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden en andere zaken die spelen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten.

• Renovatiewerkzaamheden Blokhuiswetering

Aan het einde van dit jaar worden diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd in de wijk Blokhuiswetering. Het gaat hierbij om onder andere herstelwerkzaamheden aan de bestrating en het vervangen van de beplanting en/of bomen.

• Speelplaats Leeuwerik

De speelplaats bij de Leeuwerik wordt opnieuw ingericht. De gemeente heeft samen met twee buurtbewoners een plan gemaakt voor de speeltuin. Het plan is vervolgens gepresenteerd aan de omwonenden. Het blijkt dat het plan breed gedragen is, er zijn een groot aantal handtekeningen opgehaald.

• Verkeersbeleid

De gemeenteraad van Bunschoten heeft in januari 2013 het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) 2013-2017 vastgesteld, waarin het verkeersbeleid voor de komende jaren is vastgelegd. Dit verkeersbeleid kunt u op deze pagina bekijken.
  • Werk aan de weg

Waar wordt er binnen de gemeente Bunschoten aan de weg gewerkt? Bekijk het op deze pagina.