Werk in de openbare ruimte

Home > Inwoners > Werk in de openbare ruimte

Werk in de openbare ruimte

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden en andere zaken die spelen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten.

• Gedeelte Oostelijke Randweg twee dagen afgesloten

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de ingang van de Plecht vanaf de Oostelijke Randweg. Dit gedeelte van de Plecht is afgesloten voor verkeer. Op de Oostelijke Randweg is tijdelijk een stoplicht geplaatst om het verkeer te regelen. Op dinsdag 13 en maandag 19 november wordt de Oostelijke Randweg vanaf de rotonde Bikkersweg tot en met de ingang van de Plecht afgesloten voor verkeer van 9.00 tot 15.00 uur.

• Afsluiting kruispunt Amersfoortseweg/Bisschopsweg

Van maandag 19 november tot maandag 3 december voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit op het kruispunt Amersfoortseweg/Bisschopsweg. Hierdoor wordt het kruispunt in de weekenden afgesloten van vrijdag 23 november 20.00 uur tot zondag 25 november 21.00 uur en zaterdag 1 december 7.00 uur tot zondag 2 december 18.00 uur. Op werkdagen blijft de weg gewoon open voor verkeer.

• Verplaatsing speelplaats Weidelaan

Er wordt hard gewerkt op het terrein van het oude postkantoor. In verband met deze bouwwerkzaamheden is de speelplaats aan de Weidelaan in oktober 2017 tijdelijk weggehaald. Om de kinderen in de buurt gedurende de werkzaamheden te kunnen laten spelen, is er naast Weteringschans nr. 6 in het midden van het grasperceel een tijdelijke speelplaats gemaakt met enkele toestellen die op de Weidelaan stonden.

• Verkeersbeleid

De gemeenteraad van Bunschoten heeft in januari 2013 het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) vastgesteld, waarin het verkeersbeleid voor de komende jaren is vastgelegd. Dit verkeersbeleid kunt u op deze pagina bekijken.
  • Werk aan de weg

Waar wordt er binnen de gemeente Bunschoten aan de weg gewerkt? Bekijk het op deze pagina.