Werk in de openbare ruimte

Home > Inwoners > Werk in de openbare ruimte

Werk in de openbare ruimte

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden en andere zaken die spelen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten.

• Enquête prioriteiten handhaving wijk inwoners wijk 4A

Woont u in wijk 4A? Vul dan op deze pagina de enquête Prioriteiten Handhaving in. De gemeente vindt het belangrijk dat u veilig en gezond kunt wonen, werken en recreëren in een aantrekkelijke omgeving. U weet vaak zelf het beste wat er verbeterd kan worden in uw eigen omgeving en wat de gemeente daaraan kan doen.

• Enquête behoefte invoeren eenrichtingverkeer De Savornin Lohmanstraat en Colijnstraat

In de commissie Ruimte is opgemerkt dat er regelmatig verkeersopstoppingen zijn in De Savornin Lohmanstraat en de Colijnstraat. Het college is gevraagd onderzoek te doen naar de situatie in deze straten. Woont u in De Savornin Lohmanstraat of de Colijnstraat? Denk mee en vul op deze pagina de enquête in!

• Verplaatsing speelplaats Weidelaan

Er wordt hard gewerkt op het terrein van het oude postkantoor. In verband met deze bouwwerkzaamheden wordt de speelplaats aan de Weidelaan in de week van 23 tot 27 oktober 2017 tijdelijk weggehaald. Om de kinderen in de buurt gedurende de werkzaamheden te kunnen laten spelen, wordt er naast Weteringschans nr. 6 in het midden van het grasperceel een tijdelijke speelplaats gemaakt met enkele toestellen die nu op de Weidelaan staan.

• Renovatiewerkzaamheden Blokhuiswetering

In de week van 23 oktober (week 43) starten diverse renovatiewerkzaamheden in de wijk Blokhuiswetering. Het gaat hierbij om onder andere herstelwerkzaamheden aan de bestrating en het vervangen van de beplanting en/of bomen.

• Verkeersbeleid

De gemeenteraad van Bunschoten heeft in januari 2013 het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) 2013-2017 vastgesteld, waarin het verkeersbeleid voor de komende jaren is vastgelegd. Dit verkeersbeleid kunt u op deze pagina bekijken.
  • Werk aan de weg

Waar wordt er binnen de gemeente Bunschoten aan de weg gewerkt? Bekijk het op deze pagina.

• Gladheidbestrijding 2017-2018

Het winterseizoen is weer aangebroken! Op deze pagina vindt u informatie over het strooibeleid van de gemeente Bunschoten en de strooiroutes voor dit seizoen.