Werk in de openbare ruimte

Home > Inwoners > Werk in de openbare ruimte

Werk in de openbare ruimte

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden en andere zaken die spelen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten.

 • Speelplaats Leeuwerik

  De speelplaats bij de Leeuwerik wordt opnieuw ingericht. De gemeente heeft samen met twee buurtbewoners een plan gemaakt voor de speeltuin. Het plan is vervolgens gepresenteerd aan de omwonenden. Het blijkt dat het plan breed gedragen is, er zijn een groot aantal handtekeningen opgehaald.

 • Renovatie trapveld Koenraadspark

  Er is gestart met de renovatie van het trapveld in het Koenraadspark. Het trapveld ligt er op dit moment slecht bij, waardoor er niet fijn gevoetbald kan worden. Om het veld te verbeteren, is een ingrijpende renovatie nodig. Hierdoor kan er voor langere tijd niet gevoetbald worden op het veld.

 • Nieuwe inrichting speelplaats Meerkoet

  Deze winter wordt gestart met de renovatie van de speelplaats aan de Meerkoet. De reden hiervoor is dat het huidige kunstgrastrapveld aan het slijten is. Buurtbewoners hebben eerder dit jaar meegedacht over de toekomstige inrichting van de speelplaats. De idee├źn die hier naar voren zijn gekomen, zijn verder uitgewerkt met een aantal afgevaardigden uit de buurt. Dit heeft geleid tot een plan voor de nieuwe inrichting van de plek.

 • Verkeersbeleid

  De gemeenteraad van Bunschoten heeft in januari 2013 het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) 2013-2017 vastgesteld, waarin het verkeersbeleid voor de komende jaren is vastgelegd. Dit verkeersbeleid kunt u op deze pagina bekijken.
 • Werk aan de weg

  Waar wordt er binnen de gemeente Bunschoten aan de weg gewerkt? Bekijk het op deze pagina.

 • Gladheidbestrijding 2016-2017

  Het winterseizoen is weer aangebroken! Op deze pagina vindt u informatie over het strooibeleid van de gemeente Bunschoten en de strooiroutes voor dit seizoen.