Werk in de openbare ruimte

Home > Inwoners > Werk in de openbare ruimte

Werk in de openbare ruimte

Op deze pagina vindt u informatie over werkzaamheden en andere zaken die spelen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten.

• Verplaatsing speelplaats Weidelaan

Er wordt hard gewerkt op het terrein van het oude postkantoor. In verband met deze bouwwerkzaamheden is de speelplaats aan de Weidelaan in oktober 2017 tijdelijk weggehaald. Om de kinderen in de buurt gedurende de werkzaamheden te kunnen laten spelen, is er naast Weteringschans nr. 6 in het midden van het grasperceel een tijdelijke speelplaats gemaakt met enkele toestellen die op de Weidelaan stonden.

• Verkeersbeleid

De gemeenteraad van Bunschoten heeft in januari 2013 het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) vastgesteld, waarin het verkeersbeleid voor de komende jaren is vastgelegd. Dit verkeersbeleid kunt u op deze pagina bekijken.
  • Werk aan de weg

Waar wordt er binnen de gemeente Bunschoten aan de weg gewerkt? Bekijk het op deze pagina.

• Gladheidbestrijding 2018-2019

Het winterseizoen is weer aangebroken! Op deze pagina vindt u informatie over het strooibeleid van de gemeente Bunschoten en de strooiroutes voor dit seizoen.