Werkzaamheden Scholekster/Oeverloper

Home > Inwoners > Nieuws > Werkzaamheden Scholekster/Oeverloper

Werkzaamheden Scholekster/Oeverloper

Dit item is verlopen op 07-11-2018.

Afgelopen zomer is de gemeente gestart met de werkzaamheden aan verschillende kruispunten in Blokhuiswetering, ook wel de Vogeltjesbuurt. Maandag 22 oktober is de kruising Scholekster/Oeverloper aan de beurt en zal dan ook afgesloten zijn voor doorgaand verkeer voor maximaal een week, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Die week daarvoor, vanaf maandag 15 oktober, gaat de gemeente aan de slag met het verbeteren van de voetpaden in deze buurt. Die week is het kruispunt Scholekster/Oeverloper nog wel toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Plateaus
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van drempels op onlogische plekken, het aanleggen van snelheidsremmende plateaus en het aanbrengen van drempelmarkeringen op deze plateaus.