Truckersdag wint Gemeenteprijs 2018

Home > Inwoners > Nieuws > Truckersdag wint Gemeenteprijs 2018

Truckersdag wint Gemeenteprijs 2018

RSS
Dit item is verlopen op 05-12-2018.

Dinsdagavond 9 oktober vond de uitreiking van de Gemeenteprijs 2018 plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Daar maakte burgemeester Melis van de Groep bekend dat de Truckersdag zich dit jaar de winnaar mag noemen van de Gemeenteprijs. De andere genomineerden die kans maakten op deze prijs waren HartslagNu Bunschoten en Stichting DUPAN.

Al zijn er volgens burgemeester Van de Groep vanavond geen verliezers. "Het zijn alle drie prachtige initiatieven die iets betekenen voor onze lokale gemeenschap. Deze initiatieven zijn niet voor niets genomineerd voor de Gemeenteprijs", aldus Van de Groep.

Motivatie jury
“Met de Truckersdag wordt de verbinding gelegd met ouders, scholen en bedrijven uit Bunschoten en daarbuiten om gehandicapten, langdurig zieken en kinderen die speciaal onderwijs volgen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het feit dat dit initiatief al 25 jaar bestaat met vele deelnemers en vrachtwagens is een prestatie van formaat”, aldus de jury.

Succes
Volgens de jury blijft de organisatie van deze feestelijke dag zich aanpassen aan moderne ontwikkelingen, maar ook vasthouden aan normen en waarden die al jaren garant staan voor succes. “Het is een samenwerking waar kracht voor nodig is, net als passie om door te gaan. Alle reden om de Gemeenteprijs dit jaar toe te kennen aan de Truckersdag.”