Het Wilde Oog exposeert in gemeentehuis

Home > Inwoners > Nieuws > Het Wilde Oog exposeert in gemeentehuis

Het Wilde Oog exposeert in gemeentehuis

Vanaf vandaag (woensdag 16 januari) kunt u de nieuwe expositie van theateratelier Het Wilde Oog bewonderen in het gemeentehuis. Het Wilde Oog (opgericht door Hans Lemmerman en Inge van Run) is al ruim zeventien jaar bezig met artistieke vernieuwing vanuit Spakenburg.

Voor deze expositie zijn acht beeldende kunstenaars ingegaan op het verzoek van Het Wilde Oog om elk twee objecten/sieraden te maken. De opdracht was om verbinding te leggen tussen de Spakenburgse kraplap en de werken van kunstenaar Joseph Beuys (1921 – 1986). Het Wilde Oog (Frank Auperlé) fotografeerde acht burgemeesters uit de regio Amersfoort met de kunstwerken die de beeldende kunstenaars hebben gemaakt.

Bezichtigen
Bent u benieuwd naar de expositie van Het Wilde Oog? U heeft tot en met woensdag 20 maart de tijd om de foto’s te bezichtigen in de hal van het gemeentehuis. Meer informatie over Het Wilde Oog is te vinden op www.hetwildeoog.nl.