Gratis ophaalronde grof tuinafval

Home > Inwoners > Nieuws > Gratis ophaalronde grof tuinafval

Gratis ophaalronde grof tuinafval

Dit item is verlopen op 28-03-2019.

De gemeente Bunschoten biedt vier keer per jaar de gratis ophaalservice van grof tuinafval aan, zoals snoeihout van bomen en struiken. De eerstvolgende ophaalronde vindt plaats op woensdag 27 maart. Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Meldt u zich dan voor dinsdag 26 maart 16.30 uur aan bij ROVA via 033 – 422 85 00.

Uw tuinafval wordt bij u thuis opgehaald. Zorg ervoor dat het netjes bij elkaar ligt en dat anderen er geen last van hebben. De maximale hoeveelheid is 1 m3 per huishouden (ongeveer 1 meter lang, breed en hoog). Graag het tuinafval op woensdag 27 maart voor 7.00 uur klaarleggen aan de straat.

Grof tuinafval is al het plantaardige en organische materiaal dat te groot is voor de gft-container. Ofwel: afval dat ontstaat bij het aanleggen, onderhouden of verwijderen van onderdelen in de tuin. Materialen zoals bielzen, tuinhekken en tuinschuttingen horen hier niet bij.