Gemeente Bunschoten bereikbaar via WhatsApp

Home > Inwoners > Nieuws > Gemeente Bunschoten bereikbaar via WhatsApp

Gemeente Bunschoten bereikbaar via WhatsApp

De gemeente Bunschoten is vanaf deze week gestart met een proef waarbij inwoners via WhatsApp vragen kunnen stellen of meldingen kunnen doorgeven aan de gemeente.

Hoe werkt het?
Het WhatsApp-telefoonnummer van de gemeente Bunschoten is: 06 22 27 18 29Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp-berichten. Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. De gemeente probeert zo snel mogelijk de WhatsApp-berichten te beantwoorden binnen de reguliere openingstijden. De gemeente beantwoordt alleen individuele WhatsApp-gesprekken.

Wat is WhatsApp?
WhatsApp is een applicatie voor smartphones waarmee op een snelle manier berichten gratis verstuurd en ontvangen kunnen worden. Het werkt ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Behalve tekstberichten kunnen ook foto’s, video’s en geluidsopnames verstuurd worden.