Een lintje in 2020?

Home > Inwoners > Nieuws > Een lintje in 2020?

Een lintje in 2020?

Kent u iemand die een lintje verdient in 2020? Voor het aanmelden van een persoon die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding en meer informatie kunt u bij het bestuurssecretariaat van de gemeente terecht door te bellen naar 033 - 299 1411. Het volledige dossier dient vóór 1 juni 2019 te worden aangeleverd.

Zelfwerkzaamheid, particulier initiatief, cultuur, verenigings- en kerkenwerk zijn trefwoorden die voor een groot aantal inwoners van de gemeente Bunschoten veel betekenen. Het grote aantal kerken, stichtingen, koren, sportclubs en andere verenigingen draait vooral op de inzet van vrijwilligers. Mensen die zich als vrijwilliger geruime tijd ten bate van de samenleving hebben ingespannen, kunnen voor een Koninklijke Onderscheiding worden voorgedragen.

Tussentijdse gelegenheid
Een onderscheiding mag ook op een ander moment worden uitgereikt, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum van een gedecoreerde bij een vereniging. Dit moet u uiterlijk een half jaar voor de datum van uitreiking bij de burgemeester aanvragen.