Doe mee met IkPas 2019!

Home > Inwoners > Nieuws > Doe mee met IkPas 2019!

Doe mee met IkPas 2019!

Kent u IkPas al? IkPas is een jaarlijks terugkerende actie in Nederland. Doel van de campagne is dat deelnemers tijdelijk geen alcohol drinken en zich bewust worden van hun gewoonte. Doe ook mee!

IkPas duurt 40 dagen: van 6 maart t/m 14 april 2019.

Voor wie?
Heeft u onbewust een patroon ontwikkeld waarbij u vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wilt u zien wat er gebeurt als u dat gewoontegedrag doorbreekt? Wilt u fris aan de lente beginnen? Dan is IkPas iets voor u! IkPas is een uitdaging aangaan met uzelf. U drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat dit doet. Hierdoor wordt u zich bewuster van de keuze die u kunt maken om wel of niet te drinken, doorbreekt u uw vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Wat kan IkPas u opleveren?
Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 70% van de deelnemers een half jaar na de actie nog steeds ruim 30% minder drinkt dan voor de deelname aan IkPas.

Informatie en inschrijven IkPas
Alle informatie over de actie vindt u op www.IkPas.nl. Inschrijven voor deelname kan via www.ikpas.nl/inschrijven. Bij het gemeentehuis kunt u een gratis polsbandje ophalen, zodat u kunt laten zien dat u meedoet met IkPas.