Contract bouw nieuwe school ondertekend

Home > Inwoners > Nieuws > Contract bouw nieuwe school ondertekend

Contract bouw nieuwe school ondertekend

Donderdag 2 mei zijn, in het bijzijn van de vertegenwoordigers van schoolbesturen en de gemeente Bunschoten, de contracten ondertekend voor de nieuwbouw van de Van Amerongen/Calvijnschool.

Aannemer Willem Rutger Duijst (links) en gemeentesecretaris Jan Jennekens (rechts) ondertekenden de contracten met in hun midden wethouder Alice Kok. Verder op de foto ziet u van links naar rechts: Annet van de Geest (directeur Calvijnschool) met haar kinderen, Sjaak Nel (projectmanager) en Hans van Tricht (directeur/bestuurder VCO).

Bouw
De nieuwe school wordt gebouwd op de plek van de voormalige brandweerkazerne en gemeentewerf. Op dit moment worden deze gebouwen gesloopt. De start van de bouw is gepland voor eind mei/begin juni. De nieuwe school moet op 1 juni 2020 worden opgeleverd.

Ontwerp
Benieuwd hoe het nieuwe schoolgebouw eruit komt te zien? Het ontwerp en andere informatie vindt u op deze pagina.