Bunschoten Schoon 2019

Home > Inwoners > Nieuws > Bunschoten Schoon 2019

Bunschoten Schoon 2019

Een schone straat, dat vindt u toch ook belangrijk? Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen om zwerfafval in onze gemeente aan te pakken. Daarom organiseert ROVA in samenwerking met de gemeente Bunschoten op zaterdag 6 april a.s. de opschoonactie Bunschoten Schoon. Kom samen met anderen in actie voor een schone buurt!

Door mee te doen aan deze opschoonactie zorgt u niet alleen voor een opgeruimde buurt, maar maakt u ook nog eens kans op mooie prijzen. De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van maar liefst € 250,-.

Aanmelden
Wilt u samen met uw buren, vrienden of mensen van de vereniging zwerfvuil opruimen in de straat? U kunt zich tot en met zaterdag 30 maart aanmelden via de website www.mooi-schoon.nl/contact. U ontvangt van ROVA een bevestiging van uw aanmelding. De gemeente zorgt ervoor dat de spullen die u nodig heeft, zoals afvalgrijpers, vuilniszakken, veiligheidshesjes en handschoenen, voor u klaar staan. U kunt de spullen op zaterdagochtend 6 april tussen 9.00 en 9.30 uur ophalen bij de gemeentewerf (De Hooistreep 11).

Samen afsluiten
Na afloop van de opschoonactie kunt u de materialen en het ingezamelde zwerfvuil inleveren bij de gemeentewerf. Hier staat tussen 12.00 en 13.00 uur een hapje en drankje klaar en een verrassing voor alle kinderen die hebben meegeholpen. Rond de klok van 12.45 uur vindt de prijsuitreiking plaats.