Aftrap campagne IkPas op Oostwende College

Home > Inwoners > Nieuws > Aftrap campagne IkPas op Oostwende College

Aftrap campagne IkPas op Oostwende College

RSS
Dit item is verlopen op 01-04-2017.

Woensdagochtend 15 februari 2017 is op het Oostwende College de aftrap gegeven van IkPas. IkPas is een campagne om gedurende een periode van 30 dagen geen alcohol te drinken. Deze positieve uitdaging start op 1 maart 2017. De campagne richt zich met name op ouders van kinderen tot 18 jaar. Door het meedoen aan IkPas kunnen ouders het goede voorbeeld geven aan hun kinderen en op deze manier het gesprek aangaan over niet-drinken tot 18 jaar.

IkPas is een uitdaging om te kijken wat een maand zonder alcohol met u doet. Deelnemers die eerder aan IkPas meededen, werden bewuster in het maken van een keuze om wel of niet te drinken en voelden zich daar goed bij. Ook heeft de IkPas-periode positieve lichamelijke effecten, zoals u fitter voelen, beter slapen, afvallen en een betere huid.

IkPas
IkPas is niet alleen voor ouders, maar ook voor alle andere volwassenen die deze uitdaging aan willen gaan. Zo doet burgemeester Melis van de Groep ook mee, evenals dominee Reinier Kramer, voetballer Christiaan van Hussen en de nieuwe locatiedirecteur van het Oostwende, Henk Koelewijn.

Doe mee!
Doet u, samen met duizenden andere Nederlanders, ook mee aan IkPas? Meld u dan aan via www.ikpas.nl. Wilt u met uw deelname ook kans maken op het winnen van kaarten voor FC Utrecht? Stuur dan een email naar Miranda Bouman via e-mailadres mbouman@ggdru.nl en vermeld uw naam, adres en woonplaats. De eerste 50 volwassenen die zich aanmelden ontvangen een kaartje.

Meer informatie vindt u op www.ikpas.nl. Ervaringen kunt u delen via www.facebook.com/ikpasinderegioUtrecht.