Tot en met 31 juli 2022 kunnen 1.000 inwoners van de gemeente Bunschoten gebruikmaken van de subsidie Nadere regel Energiebesparing Bunschoten 2021-2022. De gemeente Bunschoten wil met deze subsidie inwoners stimuleren om energie te besparen. 

Bij deze subsidie heeft u de keuze uit de volgende opties:

Let op: vanuit de subsidievoorwaarden is het niet mogelijk om én € 70,- aan geld terug te ontvangen én een gratis energiebox. U moet dus één keuze maken uit deze twee opties. 

Gratis advies

U kunt uw woning op verschillende manieren energiezuiniger en daarmee ook comfortabeler maken. Elke maatregel die u hiervoor neemt, zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast bent u door het energiezuiniger maken van uw huis goed voorbereid op een gezonde en leefbare toekomst. U kunt vanuit de gemeente Bunschoten gratis advies ontvangen van coaches over hoe u in uw woning energie kunt besparen..

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een energiecoach van de gemeente Bunschoten. Dat kan telefonisch elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur via 033 - 303 98 90. Vragen kunt u ook stellen via het speciaal hiervoor bestemde formulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.