Op woensdag 13 november vindt de Dag van de Aangepaste Sport in de regio Eemland weer plaats. Dit jaar is dit in Soest bij Optisport Sportboulevard De Engh, Dalweg 181. Het thema is ‘Meedoen! Hoe dan?!’. Ook inwoners uit Bunschoten die meer willen weten over aangepast sporten zijn van harte welkom!

Tijdens de dag is er een symposium en kan er kennis worden gemaakt met aangepaste sporten die in de regio Eemland worden aangeboden.

Symposium

Van 16.00 tot 18.00 uur is er een symposium voor professionals en vrijwilligers uit zorg, sociaal domein en sport, politici, beleidsambtenaren en andere geïnteresseerden. Presentator Robbert Meeder (van Radio 1 Langs de Lijn) gaat met diverse ervaringsdeskundigen in gesprek over onder andere hun zoektocht naar sportmogelijkheden.

Sportclinics

Van 18.00 tot 20.00 uur worden door 24 sportaanbieders en verenigingen clinics en demonstraties georganiseerd voor iedereen in de regio Eemland die door een beperking, chronische ziekte, motorische achterstand of door een andere reden moeite heeft om aansluiting te vinden bij het reguliere sportaanbod. Zo kan men kennismaken met G-voetbal, G-hockey, (rolstoel)dans en circus.

Meld u aan!

Deelname op 13 november is gratis. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de Dag van de Aangepaste Sport op www.buurtsportcoach.nl

Samenwerking

De Dag van de Aangepaste Sport regio Eemland is een regionale samenwerking tussen Buurtsportcoach Amersfoort, Bunschoten en Leusden, Jeugdsport coördinator gemeente Baarn, Beweegmakelaar aangepast sporten Soest en Sportbuurtcoach Woudenberg, onder auspiciën van de Stichting Passend Sport Midden-Nederland.