Heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Of wilt u een (booster)vaccinatie? Op deze pagina leest u waar u terecht kunt.

Testen

Bij coronaklachten doet u vanaf nu altijd een zelftest. Dit geldt ook voor kinderen. Bij een positieve zelftest hoeft u ook geen bevestigingstest meer te doen bij de GGD. Alleen specifieke doelgroepen kunnen zich nog laten testen bij de GGD. Bijvoorbeeld zorgmedewerkers of als u een herstelbewijs voor uw reis nodig heeft. 

Vaccineren

In de gemeente Bunschoten kunnen inwoners voor een vaccinatie tegen het coronavirus nu nog elke dinsdag terecht bij de sporthal van IJsselmeervogels (Westdijk 14). Maar niet voor lang meer. Dinsdag 20 december is namelijk de laatste dag dat er een prik kan worden gehaald. Kijk voor alle actuele openingstijden van de vaccinatielocatie(s) op de website van de GGD regio Utrecht(externe link)

Geen afspraak nodig

U heeft geen afspraak meer nodig voor een eerste of tweede vaccinatie en de herhaalprik. In alle gevallen kunt u dus zonder afspraak langskomen bij de vaccinatielocatie.