Onder het motto "Bouwen aan de toekomst!" slaan CAP, CDA en VVD de handen ineen voor een nieuwe coalitie in de gemeente Bunschoten. Vanmiddag is het coalitieakkoord voor de komende vier jaar gepresenteerd en ondertekend in de raadzaal van het gemeentehuis.

“We gaan keihard werken voor onze inwoners aan de toekomst van onze mooie gemeente Bunschoten met haar vier waardevolle kernen: Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen. Daarbij bestendigen we de lijn die we ingezet hebben in de afgelopen periode. Dat betekent een gemeente die bewuste keuzes maakt in plaats van achter de feiten aan te lopen”, aldus de gezamenlijke partijen.

Voortvarend aan de slag

De coalitiepartijen zijn trots op het bereikte onderhandelingsresultaat: “We gaan voortvarend aan de slag om samen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners, gemeentelijke organisatie en de andere fracties in de gemeenteraad te werken aan de vele uitdagingen de komende jaren. We willen met elkaar bouwen aan de toekomst van onze gemeente.” Benieuwd naar de plannen? Hieronder kunt u het akkoord downloaden.