Tijdens een bijeenkomst van de Bedrijvenkring op woensdag 14 juni a.s. organiseert de gemeente Bunschoten van 16.00 tot 17.30 uur een programma over het thema ‘Toekomstige bedrijventerreinen’. Deze bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van Bureau Bos. 

Tijdens deze themamiddag gaan we het hebben over actuele onderwerpen die relevant zijn voor bedrijven, zoals het aanbod en gebruik van restwarmte en elektriciteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen op bedrijfsdaken en de druk op het elektriciteitsnetwerk, waardoor zogenaamde netcongestie ontstaat. 

In gesprek

We hebben het deze middag over de achtergronden, toekomstige wetgeving en maatregelen. Bedrijfsadviseurs Bart Kok en Gert Hop van de gemeente Bunschoten leveren een bijdrage aan deze middag. Ook willen we met de bedrijven in gesprek over hoe we structureel met elkaar contact houden over dit onderwerp.

Aanmelden

Bent u geen lid van de Bedrijvenkring, maar wilt u deze bijeenkomst wel graag bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via info@bedrijvenkring-bunschoten.nl. Leden van de Bedrijvenkring ontvangen de uitnodiging binnenkort.